Search your favorite song for free





5. Tetap Dalam Jiwa (versi Dangdut Koplo) - Via Vallen (OM Sera Terbaru)

Tetap Dalam Jiwa (versi Dangdut Koplo) - Via Vallen (OM Sera Terbaru)

Tetap Dalam Jiwa (versi Dangdut Koplo) - Via Vallen (OM Sera Terbaru)

nothing at of , which is


6. Via Vallen - Lungset zainalarifin.net

Via Vallen - Lungset zainalarifin.net

zainalarifin.net

nothing at of , which is



8. Via Vallen - Pikir Keri - OM.SERA

Via Vallen - Pikir Keri - OM.SERA

Yen gelem tak jak rabi Yen ra gelem tak jagongi Sing ra penting piker keri Yen kowe gelem tak sayang Ya ojo mbok gawe bimbang Rasah kakean alesan Iki ati du parkiran maju mundur ra karuan Iki ati du layangan tarik ulur sembarangan Nanging tresno iki udu es teh plastikan Sing mbok cantelke lalu engkau tinggalkan Janjimu koyo mendung ditunggu ora udan Tresnaku kesandung aku jebul kapusan Jodo bakal tekan ora bakal kijolan Nek bejo yo mantenan nek ora tep syukuran Piker keri piker keri ketimbang loro ati Yen gelem tak jak rabi Yen ra gelem tak jagongi Sing ra penting piker keri Yen kowe gelem tak sayang Ya ojo mbok gawe bimbang Rasah kakean alesan Nek iki pancen dalane tak tompo opo anane Gusti niku mboten sare kowe kui seng jengkelke Abot dirasakne rakuat dibecakne Rasah dipiker mbok miker seng liyane Tresnoku seng gede mbok prekne Mbok golek liyane seng nompo opo anane Mending nyicel motor podo mumete Naning ono hasile ketimbang miker kowe Piker keri piker keri ketimbang loro ati Yen gelem tak jak rabi Yen ra gelem tak jagongi Sing ra penting piker keri Yen kowe gelem tak sayang Ya ojo mbok gawe bimbang Rasah kakean alesan Yen gelem tak jak rabi Yen ra gelem tak jagongi Sing ra penting piker keri Yen kowe gelem tak sayang Ya ojo mbok gawe bimbang Rasah kakean alesan... ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Jangan lupa di ๐Ÿ‘likeโค ๐Ÿ—จ comentโœ ๐Ÿนfollow๐Ÿ”ซ ๐Ÿ“ฒshare๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ ๐ŸŽถโฎโ—€โฏโญ๐Ÿ”€๐Ÿ”๐Ÿ”‚๐ŸŽถ ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†

nothing at of , which is



10. DJ Una Sayang Via Vallen House Music Breakbeat Indo Galau Terbaru 2017

DJ Una Sayang Via Vallen House Music Breakbeat Indo Galau Terbaru 2017

Gabung di agen judi bola terpercaya dapakan bonus freebet / taruhan gratis 50.000 minimal parlay 2 team join : http://ow.ly/sZc930eoRGa HP : http://ow.ly/SSxj30eoRIK http://ow.ly/KqsK30eoRN1

nothing at of , which is



12. Mendem Kangen - Via Vallen Hot Dangdut Koplo 2015

Mendem Kangen - Via Vallen Hot Dangdut Koplo 2015

Mendem Kangen - Via Vallen Hot Dangdut Koplo 2015

nothing at of , which is


13. Via Vallen - Aku Cah Kerjo Ft. Pendhoza - OM. SERA

Via Vallen - Aku Cah Kerjo Ft. Pendhoza - OM. SERA

free download full mp3 song http://depotmp3.com

nothing at of , which is


14. Via Vallen - Konco Mesra

Via Vallen - Konco Mesra

Yen Tak Sawang sorote mripatmu Jane gong ngerti ono ati sliramu Nanging anane mung sewates konco Podo ra wanine ngungkapke tresno Yen ku pandang kemerlapnya mripatmu Terpampang gambar waru neng atimu Nganti kapan abot iki ora mbok gugu Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan Perasaaan yang ku simpan buat ku tak tenang ini semua karena hubungan pertemanan Kau sudah biasa anggapku sebagai kawan Adem panas awakku gara-gara kamu Nyibakke atiku, gati menyang aku Sampek kegowo turu, ngimpi ngusap pipimu Tansah nyoto keroso konco dadi tresno Gereges awakku naliko nyedek sliramu Mung tak sawang esemu sumebyar nong atiku Bingong rasane atiku kepiye nyikapi Biyen lek konco sui saiki tak tresnani Yen Tak Sawang sorote mripatmu Jane gong ngerti ono ati sliramu Nanging anane mung sewates konco Podo ra wanine ngungkapke tresno Yen ku pandang kemerlapnya mripatmu terpampang gambar warung neng atimu Nganti kapan abot iki ora mbok gugu Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan Perasaaan yang ku simpan buat ku tak tenang ini semua karena hubungan pertemanan Kau sudah biasa anggapku sebagai kawan Adem panas awakku gara-gara kamu Nyibakke atiku, gati menyang aku Sampek kegowo turu, ngimpi ngusap pipimu Tansah nyoto keroso konco dadi tresno Gereges awakku naliko nyedek sliramu Mung tak sawang esemu sumebyar nong atiku Bingong rasane atiku kepiye nyikapi Biyen lek konco sui saiki tak tresnani Yen Tak Sawang sorote mripatmu Jane gong ngerti ono ati sliramu Nanging anane mung sewates konco Podo ra wanine ngungkapke tresno Yen ku pandang kemerlapnya mripatmu Terpampang gambar warung neng atimu Nganti kapan abot iki ora mbok gugu Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta ยซยซยซยซยซยซยซยซ ยฉ ONE NADAโ„ข | 2017 ยปยปยปยปยปยปยปยป ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Jangan lupa di ๐Ÿ‘like๐Ÿ‘ ๐Ÿ—จ comentโœ ๐Ÿนfollow๐Ÿ”ซ ๐Ÿ“ฒshare๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ ๐ŸŽถโฎโ—€โฏโญ๐Ÿ”€๐Ÿ”๐Ÿ”‚๐ŸŽถ ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†

nothing at of , which is


15. Via Vallen - Suket Teki (OM Sera Live)

Via Vallen - Suket Teki (OM Sera Live)

Lirik : Suket Teki Vocal : Via Vallen Aku tak sing ngalah Trimo mundur timbang loro ati Tak uyako wong kowe wis lali Ora bakal bali Paribasan awak urip kari balung Lilo tak lakoni Jebule janjimu jebule sumpahmu Ra biso digugu Wong salah ora gelem ngaku salah Suwe-suwe sopo wonge sek betah Mripatku uwis ngerti sak nyatane Kowe selak golek menangmu dewe Tak tandur pari jebul tukule suket teki Reff : Paribasan awak urip kari balung Lilo tak lakoni Jebule janjimu jebule sumpahmu Ra biso digugu Wong salah ora gelem ngaku salah Suwe-suwe sopo wonge sek betah

nothing at of , which is


16. Via Vallen - Jaran Goyang

  • Published: 2017-09-09T17:20:58Z
  • By ziveig
Via Vallen - Jaran Goyang

nothing at of , which is


17. Tas & Doe-Round n Round lil pump designer trippie redd uka uka bad bunny amor foda

  • Published: 2015-03-25T01:52:59Z
  • By SVTNT
Tas & Doe-Round n Round lil pump designer trippie redd uka uka bad bunny amor foda

SVTNT PRESENTS TAS AND DOE..feat jay ant,, Rossi and mike dash e

nothing at of , which is